ارزش زن به درآمدزايي اوست!!!

فرهنگ و اجتماع امروز غرب ، بيشتر به جنبه ظرافت و جنسى زن توجه دارد؛ از طرفى او را به منزله اسباب بازى مى داند و از سوى سوم وسيله رسيدن به هوسرانى مى شمارد.
مرد هوس ران غرب ، زن زيبا را به نام آرتيست ، مديست و مانكن از كانون شيرين خانواده بيرون مى آورد و در سياه چال گناهش مى اندازد، تا هوس هاى غريزه را ارضا كرده باشد. دنياى غرب شرايطى براى زنان ايجاد كرده و آن را آزادى زن نام نهاده است كه اگر به دقت مورد مطالعه و بررسى قرار گيرد، معلوم خواهد شد كه چيزى بيش از بردگى نيست
عباسعلي عظيمي شوشتري در گفتوگو با خبرنگار زنان باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: زيرساخت فكري مغربزمين اساساً براساس سرمايهداري است بر اين اساس نظام سياسي طراحي شده در غرب نظامي ليبراليستي تعيين شده است.
وي با اشاره به تعريف جايگاه زن و مرد در چنين سيستم اجتماعي اضافه كرد: با توجه به چنين وضعيتي، جايگاهي كه براي زن در نظام اقتصادي تعريف ميشود با يك تفكر ابزاري همراه است كه پاسخگوي افزايش نيازهاي مادي، اقتصادي و تبليغي باشد.
* زيرساخت اساسي جامعه در غرب متزلزل است
اين استاد دانشگاه عنوان كرد: تعريف جايگاه زن بر اساس چنين ديدگاهي نميتواند در قالب حضور زن در خانواده باشد چراكه وقتي نيروي توليد ثروت جامعه بخش عظيمي از وقت خود را صرف تربيت فرزندان و رسيدگي به همسر خود كند در نتيجه بخشي از فعاليتهاي وي كه ميتواند موجب افزايش مصرف در جامعه شود كاملاً از بين خواهد رفت.
وي افزود: استقلال اقتصادي زن در تفكر غربي از اين جهت مورد اهميت قرار ميگيرد تا از اين طريق پايگاه و زيرساخت اساسي جامعه كه خانواده است متزلزل شود؛ با چنين تعريفي هرزگي براي زن، درآمدزايي، استفاده ابزاري در توليد، حضور در آگهيهاي تبليغاتي به منزله شغل و استخدام به عنوان منشي براي زن در دفتر كار براي جذب مشتري ارزش محسوب ميشود اما مادري و خصوصيات اصلي زنانگي به عنوان عقبافتادگي مطرح است.
* غرب زنانگي زن را سركوب ميكند

عظيمي شوشتري ادامه داد: تفاوت بنيادي نگرش غرب با اسلام در خصوص مسئله زن اين است كه غرب زنانگي زن را سركوب و براي زنان مشاغل مردانه را مطرح ميكند و تساوي زنان را در رسيدنشان به جايگاه مردان ميداند ضمن اينكه مادري و همسري زن، سركوب و تخريب و از وي براي كارهايي با ويژگي مردانه استفاده ميشود.
وي با اشاره به اينكه اسلام براي زن و جايگاه زنانگي اهميت ويژهاي قائل است، گفت: اگر جهاد در ميدان نبرد بهعهده مرد است، خانهداري زن نيز در حد مجاهدت در راه خداست؛ شهادت در عرصه نبرد عاليترين مقام براي انسان شمرده ميشود، زني كه در هنگام زايمان از دنيا برود مانند كسي است كه در جبهه نبرد به شهادت رسيده است يا اينكه زني كه نيمههاي شب به منظور شير دادن كودكش از خواب برخيزد مانند كسي است كه براي اقامه نماز شب برخاسته است.
* در جامعه غربي مادر بودن و تربيت فرزند تخريب ميشود
اين استاد دانشگاه بيان كرد: در جامعه غربي مادر بودن و تربيت فرزند تخريب و اشتغال زن در مشاغل مختلف ارزش محسوب ميشود كه طبيعتاً در چنين شرايطي زنانگي زن سركوب ميشود؛ براساس تفكر بنيادي غرب كسب ثروت به هر شكل، روش و قالبي امكانپذير ميشود و در اين راستا زن از جسم خود براي توليد ثروت استفاده ميكند و به عنوان جزيي از نيروي توليد مورد استفاده قرار ميگيرد.
وي با اشاره به اينكه فصل سوم قانون اساسي به مقوله زن پرداخته است، ادامه داد: بايد ساختارهاي اقتصادي خود را براساس نگرشي كه اسلام به زن دارد تعريف كنيم از جمله ساعت كاري زنان، روابط اداري و به كارگيري زنان در ساختار اداري ضمن حفظ شأن و استفاده از توانمنديهاي اين گروه از جامعه تعريف شود و خانواده محور تمام امور و زن محور خانواده قرار گيرد.
منابع:خبرگزاري فارس و کتاب زن و آزادي/سيد آيت الله صدر